Om oss

Folk sier jeg skaper trygghet og tillit. Under en rolig overflate bobler engasjementet og nysgjerrigheten på oss mennesker. Samspillet mellom oss. Hvordan vi kommuniserer. Jeg liker selve læringsprosessen, når oppdagelsen gjøres, ferdigheten utvikles og innsikten kommer.

Jeg har erfaring fra eliteserien i håndball. Det ble to gull og et sølv i NM med Gjerpen. Ved siden av håndball og jobb, studerte jeg på BI og tok CoachingStudium. Som Personalsjef i Nettbuss konsern (3 år) og Spesialrådgiver HR Utvikling ved SiV HF (8 år), fikk jeg bl.a. erfaring fra styreverv, utviklingsprosjekter, implementeringer, utvikling og gjennomføring av internt lederutviklingsprogram for 180 ledere og veiledning av ledere. Studie i Karriereveiledning tok jeg ved NTNU våren 2018. Bak meg har jeg halvannet år med reiser rundt i verden. Nå realiserer jeg neste drøm – starte egen virksomhet.

Linda Jensen
Veileder

Tlf.: +47 99 40 58 06

Email: linda@synergy.no  LinkedIn  Reiseblogg

 

 

www.fotografeidsmo.no

Personer jeg jobber med sier om meg at jeg har et stort engasjement, en god oppmerksomhet, evne til å utfordre og skape tillit. Jeg trives godt i rollen som veileder og formidler. Jeg er god på relasjoner og har et stort engasjement når jeg jobber med enkeltpersoner eller et team. Jeg har en styrke i å fasilitere læringsprosesser.

Jeg har alltid hatt lange kunderelasjoner og jobbet mye med de samme kundene og merkevarene over mange år. I mine 6 år på NTNU inngår pedagogikk, psykologi, teologi og karriererådgiving i fagkretsen. Jeg har også en 3 årig videreutdanning i gestaltveiledning.

Jeg startet min karriere som snekker. Etter utdannelse på NTNU begynte jeg å jobbe innenfor HR-feltet. Fra 2000 har jeg jobbet som veileder innen ledelse og karriere. Min erfaring spenner over områder som utvikling og gjennomføring av lederprogrammer, coaching av ledere og ledergrupper, endringsprosesser, rekruttering og karriereveiledning.

Christian Grytnes
Daglig Leder

Tlf: +47 90 83 79 46

E-mail: grytnes@synergy.no.   Linkedin

 

Samarbeidspartnere:

VIGRES BYRÅ & co

Thor Anders sv

image003

Thor Anders Hansen og John Vigre

Vi har innledet et strategisk samarbeid med Vigres Byrå as som har sitt hovedfokus på lønnsomhet for sine kunder. De leverer økonomisk rådgivning, styrearbeid i tillegg til regnskapstjenester. Sammen med Vigres Byrå leverer vi prosjekter rettet mot ledelse og lønnsomhet.    Les mer om Vigres Byrå her!

 

NTNU

Kristin LKristin Landrø er ansatt som universitetslektor på IVR, Institutt for voksnes læring og rådgivningsvitenskap, NTNU. I tillegg til sin mastergrad i rådgivningspedagogikk, har hun en omfattende veilederutdannelse med fokus både på individ – og gruppenivå. Hun har mange års erfaring med veiledning og undervisning av enkeltpersoner og grupper, med lederutvikling, coaching og rådgivning. På IVR underviser hun på emner som rådgivning, karriereveiledning, kommunikasjon og coaching, både på master – og bachelornivå, samt på etter – og videreutdanningsemner.

 

IMG_Ragnvald-150x150

Ragnvald Kvalsund  er vår mentor og inspirasjonskilde. Han er professor i pedagogisk rådgivning og har lang erfaring med videreutdanning og kursing i både offentlig og privat sektor innen områdene ledelse, veiledning, coaching og mentoring.

Ragnvald har utgitt en rekke fagbøker og artikler, bl.a. «Coaching – metode, prosess og relasjon» som er utgangspunktet for CoachingStudium.

 

Siv Finndatter

Hvit-Siv

Siv har en helt spesiell evne til å få folk til å føle seg vel og trygg sammen. Hun er over gjennomsnittet opptatt av kommunikasjon og genuint interessert i hvordan vi går i møte med mennesker vi har relasjoner til.  Siv er en typisk gründer og har vært selvstendig næringsdrivende stort sett hele sitt voksne liv. Hun har vært med å bygge opp flere konsepter/bedrifter både for drift og videresalg, solgt to av sine egne foretak, det siste i 2014. Siv er nysgjerrig og entusiastisk.

Siv startet å studere psykologi da hun var 22 år. I 2012 tok hun opp igjen psykologistudiene og har siden da tatt tre coach-utdanninger via universitet og høyskole, med spesialisering innen gestaltpsykologi. I tillegg til å være en populær kurs- og foredragsholder sammen med sin kollega i Trondheim, tilbyr de med lederstøtte for å styrke lederens kommunikasjon.