Om oss

 

www.fotografeidsmo.no

De kaller meg «keeperen». Når jeg foreleser står jeg ofte med bena trygt på bakken, armene ut til siden og lett foroverbøyd. Jeg er klar til å redde straffe! Dette handler om mitt engasjement og ikke minst trivsel i rollen som formidler. Jeg er dyktig med mennesker og relasjoner. Gjennom mitt arbeid med individ og grupper skaper jeg en trygghet og fortrolighet som inngir tillit. Jeg har alltid hatt langsiktige jobbrelasjoner og jobbet med de samme kundene i mange år.

Jeg har utdannelse innen rådgivningspedagogikk, personal- og organisasjonspsykologi, gestaltpsykologi, karriererådgivning og teologi.

Jeg startet min karriere som snekker. Etter utdannelsen på NTNU startet jeg å jobbe innenfor HR-feltet. Fra 2000 har jeg jobbet med bedriftsrådgivning. Min erfaring spenner over områder som utvikling og gjennomføring av lederprogrammer, coaching av ledere og ledergrupper, endringsprosesser, rekruttering og nedbemanning.

Christian Grytnes
Dagli Leder

E-mail: grytnes@synergy.no

Tlf: +47 90 83 79 46

 

 

Samarbeidspartnere

Bjerksund Coach & Karriere

Morten Bjerksund

Jeg er genuint fascinert av mennesker og motiveres av å legge til rette for at den enkelte skal
realisere sitt potensial og nå sine mål.
I et helhetsperspektiv kan det handle om å takle krevende livs utfordringer bedre, finne ut av
utdanning og yrkesvalg, ønske om å utvikle rollen som leder, eller skape engasjement,
entusiasme og arbeidsglede der du er.
Les mer på www.bjerksund.no

 

 

VIGRES BYRÅ & co

Thor Anders sv

image003

 

 

 

 

 

Thor Anders Hansen og John Vigre

Vi har innledet et strategisk samarbeid med Vigres Byrå as som har sitt hovedfokus på lønnsomhet for sine kunder. De leverer økonomisk rådgivning, styrearbeid i tillegg til regnskapstjenester. Sammen med Vigres Byrå leverer vi prosjekter rettet mot ledelse og lønnsomhet.    Les mer om Vigres Byrå her!

 

NTNU

Kristin Landrø

Kristin L

 

 

 

 

 

Kristin Landrø er ansatt som universitetslektor på IVR, Institutt for voksnes læring og rådgivningsvitenskap, NTNU. I tillegg til sin mastergrad i rådgivningspedagogikk, har hun en omfattende veilederutdannelse med fokus både på individ – og gruppenivå. Hun har mange års erfaring med veiledning og undervisning av enkeltpersoner og grupper, med lederutvikling, coaching og rådgivning. På IVR underviser hun på emner som rådgivning, karriereveiledning, kommunikasjon og coaching, både på master – og bachelornivå, samt på etter – og videreutdanningsemner.

 

Ragnvald Kvalsund 

IMG_Ragnvald-150x150

 

 

 

 

 

Ragnvald Kvalsund er vår mentor og inspirasjonskilde. Han er professor i pedagogisk rådgivning og har lang erfaring med videreutdanning og kursing i både offentlig og privat sektor innen områdene ledelse, veiledning, coaching og mentoring.

Ragnvald har utgitt en rekke fagbøker og artikler, bl.a. «Coaching – metode, prosess og relasjon» som er utgangspunktet for CoachingStudium.

 

Siv Finndatter

Hvit-Siv

 

 

 

 

 

Siv har en helt spesiell evne til å få folk til å føle seg vel og trygg sammen. Hun er over gjennomsnittet opptatt av kommunikasjon og er genuint interessert i hvordan vi går i møte med mennesker vi har relasjoner til.  Siv er en typisk gründer og har vært selvstendig næringsdrivende stort sett hele sitt voksne liv. Hun har vært med å bygge opp flere konsepter/bedrifter både for drift og videresalg. Hun har solgt to av sine egne foretak, det siste i 2014. Siv er nysgjerrig og entusiastisk.

Siv startet å studere psykologi da hun var 22 år. I 2012 tok hun opp igjen psykologistudiene og har siden da tatt tre coachutdanninger via universitet og høyskole med spesialisering innen gestaltpsykologi.
I tillegg til å være en populær kurs- og foredragsholder sammen med sin kollega i Trondheim driver de også med lederstøtte for å styrke lederens bærekraftige kommunikasjon med de rundt seg